facebookbuttoninstagram-oostmanTelefoon optiek: (023) 5616847/ lenzen: (023) 5638483/ Mail: zie Contact.

Kleine lettertjes hoeven geen probleem te zijn

Multifocale Lenzen, de oplossing voor dichtbij en veraf.
Als je boven de 40 bent, kun je moeite krijgen met het zien op korte afstand. Je kijkt TV of bladert in de krant en je ogen worden vermoeid. Wie dan een leesbril tevoorschijn moet halen om iets te kunnen lezen, kan dat als onpraktisch ervaren. Er zijn meerdere situaties denkbaar waarin veraf en lezen afgewisseld moeten worden.

Multifocale lenzen zijn hiervoor een perfecte oplossing. Met uiterste precisie wordt er een traploze multifocale zone gecreëerd, zodat de lens meerdere sterktes krijgt. Of je nu in de auto zit of achter je computer, je blijft op elke afstand alles goed zien.

De huidige generatie multifocale lenzen zijn op dit moment bijzonder succesvol, mede door onze nieuwste aanmeettechnieken in combinatie met ingenieuze lensontwerpen. Het aanmeten van multifocale lenzen doen wij uitvoerig, waarbij het accent ligt op een zo goed mogelijke balans vinden tussen veraf en nabij kijken.

Het gebruik van multifocale lenzen gaat gemakkelijk en het comfort is zo hoog dat je snel aan de lenzen gewend bent. Met deze lenzen zul je geen last meer hebben van vermoeide ogen.

Technisch gezien zijn er veel mogelijkheden. Vraag onze contactlensspecialisten om een persoonlijk advies.

Multifocale nachtlenzen

Je hebt geen lenzen, bril, leesbril of leeslenzen nodig als je start met DreamLite Zoom. Een product van Nederlandse bodem, met de hoogste kwaliteit door de innovatieve productiemethodes en de toepassing van de nieuwste inzichten en materialen. Hierdoor heb je scherp zicht, de hele dag door!

DreamLite nachtlenzen draag je terwijl je slaapt en de vorm van je cornea tijdelijk verandert. Word wakker en doe je lenzen uit, je hebt geen lenzen of bril meer nodig.

Bel  023- 5638483 voor meer informatie of maak een afspraak voor een contactlensaanmeting.

 

Website: Visueel Webdesign